Over Ons

Het kantoor

Goumans Bakker Advocaten en Mediators is een informeel advocatenkantoor in het centrum van Maastricht. Joseph Goumans, Sarina Hensen, Reinhilde van der Heijden, Nannet Heilhof en Maarten Janssen zijn ervaren en deskundige advocaten. Reinhilde van der Heijden is eveneens opgeleid tot mediator. De advocaten zijn met elkaar werkzaam in maatschapsverband

Ons vriendelijke, capabele en ervaren secretariaat wordt gevormd door Mariska Pelzer en Anke Crutzen-Gielkens. Het kantoor beschikt over een moderne en veilige digitale werkomgeving.

Ons kantoor staat voor een betrokken en persoonlijke aanpak. Juridische argumentatie is voor ons geen doel maar een middel. Het gaat ons erom op welke wijze u het meest adequaat geholpen kunt worden. Indien mogelijk volstaan wij met een kort praktisch advies. Het onderliggende probleem wordt daarbij niet vergeten. Ook een andere oplossing dan een juridische is vaak mogelijk, mits iedereen dat wil. Wij beschikken over een uitgebreide proceservaring als het geschil niet op andere wijze kan worden opgelost.

Iedere advocaat heeft zijn eigen specialisme en aandachtsgebieden en als team staan we garant voor een multidisciplinaire aanpak van uw probleem. Wij hebben goede relaties met gespecialiseerde partners en verwijzen u door als wij de benodigde kennis zelf niet in huis hebben. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk bestaande uit: bewindvoerders, artsen, psychiaters, coaches, accountants, fiscalisten en advocaten in Nederland en België.

Het kantoor heeft een Hightrust contract met de Raad voor Rechtsbijstand afgesloten.